mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Gidişine Şahit Olmayacağım Cuma Ocak 16, 2009 10:44 am | |
| | |
|
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Geri: Gidişine Şahit Olmayacağım Salı Şub. 17, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
| Konu: Geri: Gidişine Şahit Olmayacağım Salı Şub. 17, 2009 7:42 pm | |
| Seni en sona saklamıştım...
Varlığımın ve yokluğunun sonunda söylenebilen tek suskunluktun sen. Ömrümün son demlerine yakışan son sözdün. Ben seni hiç söylemeyecek, yazmayacak, anlatmayacaktım. Bir sır olmalıydın duvarımdaki suretinle yalnız benim aramda ! Sandallara gül,gül doldurmalıydın ve bir bir tutuşturup denize salmalıydın ben sonlardan sana selam edince. Uçurumlar eşiğinde dururum bir an. Yanık bir türkü olur dudaklarımda; eski, çok eski bir gülüş gibi kalan. Geçtiğim ve belki de geçmediğim o yollardan yeni aşklar gelir şimdi çığlık çığlığa. Elleri titrer hasretin vuslatların koynunda.
Bir ben böyle ne diyeceğini bilmez kalırım ortalarda. Bir ben böyle bunalmış. Bir ben bıkkın...
Turuncu balkonlu evlerin pencerelerinde yine her mevsim taze çiçekler kalsın. Şimdi az keder üstü yürekle doyurmak gerek duyguları. Bana düşen son suskunluk, bana düşen son yalan da burada denize hiç kavuşamamış nehirlerin kederi ile yaşansın... Kaçınılmaz yokluğumun kıyısındayım ben şimdi. Benden hatıra bilinecek olan son sözler bunlar. Sesler, yüzler, fotoğraflar, şiirler, okunmaya vakit bulunmamış kitaplar baş ucumda duran.Çantamdaki yağmur.Defterlerin arasında unutulmuş güller.Postada mektuplar.
Hepiniz hoşçakalın!
Uzakta bir şehrin ıssız kaldırımlarında unutulmuş, ayaklar altında yıpratılmış onurlu hatıraları sevginin.Dalgaların selamını dallarda serçelere getiren yanlış rüzgârlar da bu matemli sessizliğe katılsın... Ve bir gül olsun yangınlardan arta kalan! Bu şehir yansın, hiç acıma! Ve ardımdan yalnız cevapsız sorularım ağlasın... Sevdamın adı, kaderde saklı kalsın! İşte sana son sözüm bu,
"Sen benim tek yalanımsın..."
Katiller, faili meçhul ölüler, intihara meyilli şiirler ve şairler, dinleyin beni! Yağmur hüzünlerinden intikam alma gücüm kalmadı. Nefessiz kalmış özlemlerim.
Nefretsiz...
Bütün kimsesiz kelimelerin ortasında yaralarımla tek başımayım... | |
|
nisan Moderatör
| |