mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Bir Saniye Düşse Adın Aklımdan Ben Uyumuş Oluyorum Cuma Şub. 06, 2009 2:28 pm | |
| Çok fazla yaşam gelip geçiyor gözlerimin önünden.. Yolda gördüğüm herkesin nasıl bir hayat yaşadıklarına dair fikirlerim var..
insanlar yaşıyorlar. Görüyorum..
Gözlerimin önünde Yaşlanıyorlar.. Herkezin yaşlanmış halini görebiliyorum..
Bense daha çok duruyorum.. Aynı ismin sayıklamalarında yaşıyorum..Yaşamı.. Yaşlanamiyorum sanki..
Hala üzerimde bıraktığın gri elbise var..
Herşey hala senin.. Ve herşey hala senin üzerine kurulu..
Kime ne desem.. Senin tepki vermeni bekliyorum..
Birşeyler soruyorlar bazen.. Ben.. Benim yerime konuşmanı bekliyorum.. o kadar ihtiyaç duyuyorum ki sesine.. Ben.. Benim yerime konuşamıyorum..
Özlüyorum seni..
Bazı sesler çekiliyor damarlarimdan.. Benim yaşam gücüm.. Onların şarkıları oluyor.. O şarkılar söylendikçe.. Biraz daha düşüyorum hayattan.. Biraz daha kızıl.. Biraz daha yaralı.. Biraz daha sen..
Ne çok cümle kurdum sana dair.. Herşeyin tekrarı gibisin..
Daha nasıl özleyebilirim ki seni..
Bir saniye düşse adın aklımdan.. Ben uyumuş oluyorum..
| |
|
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Geri: Bir Saniye Düşse Adın Aklımdan Ben Uyumuş Oluyorum C.tesi Şub. 07, 2009 8:36 pm | |
| | |
|