Kaç Yüreğe Vurduysam Ses Çıkmadı Senden../ SeNSiZiM Şimdi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geleceğin en güzel Aşk Forumu

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek..

2 posters
YazarMesaj
mişa
Admin
Admin
mişa

Kadın
İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı
Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı..
Ruh Hali : Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Uzgun10

İtibar
İtibar:
Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Left_bar_bleue15/50Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Empty_bar_bleue  (15/50)

Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Empty
MesajKonu: Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek..   Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. I_icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 2:40 pm

Kalabalıkti..
Geceydi.. Ve karanlık olmaya yakındı..
Zifiri karanlık bile sayılırdı..

Bir kaç dükkanın gereksiz ışığını saymazsak..

Ve herşey yalnız kalmaya yakındı..
Hatta herşey yapayalnız sayılırdı..

Uzaktaydı..
Kadındı..
Güzeldi ve ulaşılmazdi..
Onu güzel yapanda zaten ulaşılmazlığıydı..

Gördüğüm her kadın gibi kızıldi saçları..

Bana doğru geliyordu..
Ve ben her adımda biraz daha çocuklasiyordum..
Son bir adım kalmıştı..

Gülümsüyordu..
Ve gülümsemesi tüm kalbime dokunuyordu..

Bir çocuk kadar yaramazdım şimdi..
Bir çocuk kadar kıskançtim..
Bir çocuk kadar sinirli..

Seni tanıyorum dedim gözlerine..
Eskiden seni çok fazla mi seviyordum..
Evet dedi gözleri ama keşke hep çok fazla sevebilseydin..

Sustum sonra..
Ne desem Boştu..
Olan olmuştu ve ben hiç birşeye inandıramazdım..

Hadi dedi sonra ellerini uzattı..
Eve gidiyorsun..
Hayır dedim ben..
Ben bu sokakta kaybolmak için duruyorum..
Biliyorum dedi.. Ukala bir ses Ve ben seni buldum..
Şimdi evine dönüyorsun ve hayat kaldığı yerden devam edecek..

Sustum ben..
Şimdi ben en güzel susabilirdim..
Karşısında duramadığım tek şeydi..
Boyun eğdiğim.. Sorgusuz sualsiz kabullendiğim tek şeydi.. O Herşeydi..

Yürümeye başladık..
Büyüdün diyordu..
Hayır diyordum büyümüştüm ama şimdi sen geldin..

Gülümsüyordu.. Ve hala kalbime dokunuyordu gülümsemesi..

Sen dedim sessizliğin ortasına yazdığım en güzel öyküydün..
Gülümsedi tekrar..

Hadi dedi.. Buraya kadar..
Geri kalan yolu tek başına yürümek zorundasın..
Hayır dedim.. Yapamam..

Yapmak zorundasın.. Git dedi..
Ben seni izliyor olucam..

Ve bıraktı ellerimi..

Yürümeye devam eder gibi yaptım..
Yolun sonundaydık ve o az önce yanımdaydi..
Ama şimdi yoktu..
Son bir adım kalmıştı..
Arkama baktım ve yine yalnızdim..

Yavaş adımlarla ve biraz yalpalayarak geri döndüm..
Herşeyin başladığı noktada buldum kendimi..
Ama olsun du.. Kısa bir süre de olsa.. Bir çocuk gibi sevinmiştim..
Bu birçok şeye bedeldi..

Herşeyin başladığı yerdeyim..
Ve herşeyin bittiği yer karşımda duruyor..

Duyuyor musun diyorum..
Ben sadece seni sevebildim..

Sacri..

nisan
Moderatör
Moderatör
nisan

Erkek
İş/Hobiler : mişasına sevdalı
Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :((
Ruh Hali : Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Kus10

İtibar
İtibar:
Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Left_bar_bleue50/50Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Empty_bar_bleue  (50/50)

MesajKonu: Geri: Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek..   Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. I_icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 6:52 pm

Hiç bir duygumu ertelemedim ben.
yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım.
Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü.
Hep yarına dair hayaller kurmakŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil...
Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona.
Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği.
Bir adım atmalısınŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev bir el uzatmalısın aşka doğru.
Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar?
Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamakŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev bir sevdayı büyütmek için?
Kaç gece yalnız geçti hesaplasana...
Kaç gece bir sonraki günü düşünerek geçti.
Neler yapabilirdikŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev neler yaşayabilirdik düşünsene...
Her sabahı birlikte karşılamak vardı sen'inle.
Sevişmekten yorgun düşmüş bedenini öpücüklerle yeni güne hazırlayabilirdim.
Gözünü açar açmaz ilk gördüğün şey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutluluğu görürdün.
Bu kentin her yerindeŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev herkesin içinde el ele dolaşabilirdik.
Girmediğimiz sokak kalmazdı..
Bakışlara aldırmadan sokağın ortasında sarılıp öpebilirdim seni. Bir şarkıyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik. sonra bir filme giderŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev bir kitap okurŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev denize bakarŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev bir martının bir lokma simit kaparabilmek için vapurların peşinden bıkmadan uçuşunu izleyebilirdik.
Paylaştığımız her an beynimize bir daha çıkmamak üzere kazınırdı...
Özlerdik birbirimizi delicesine.
Bir saati yalnız geçirsekŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev bir sonraki saati iki saatlik yaşardık. Yaşayamadığımız o bir saatin acısını çıkarmak için.
Peki biz ne yaptık?
Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik.
Her an aşkı yaşamak varkenŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev her gün birbirimizi yeniden keşfetmek varkenŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev bu yolda birer kaşif olmak varken sürgünleri yaşamaya mahkum ettik birbirimize.
Bu sürgünlüğe son vermenin zamanı geldi artık..
Sana huzur vaad etmiyorum.
Aşkta huzur arayan yanılır.
Ben tutkunumŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev en koyuŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev en deli sevdanın sözcüsüyüm.
Onlar adına konuşuyorum.
Yarını olmayan zamanlarda hiçbir şeyi düşünmeden erimek adına konuşuyorum...
Gözlerinin içine bakıp Seni Seviyorum demek istiyorum.
Aşkın akışına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğin yere kadar gitmek istiyorum.
Kokunu içime çekmekŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev teninin sıcaklığıyla irkilmek istiyorum. Yaşama sen'in adınla anlam katmakŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev mutluluğu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum.
Seni istiyorum...
Öbür gün? Öbür hafta? Öbür ay? Öbür yıl değil!
Seni şimdi ve bir ömür istiyorum
mişa
Admin
Admin
mişa

Kadın
Ruh Hali : Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Uzgun10

İtibar
İtibar:
Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Left_bar_bleue15/50Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Empty_bar_bleue  (15/50)

MesajKonu: Geri: Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek..   Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. I_icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 7:07 pm

En gece yarısı halindeyiz sevdanın,
Yıldızları doldurup koynuna,
Çekip gitmişsin.
Buralar zindan…
aysız gecelere mahkûm.
Şimdi dilsiz bu sevda;
Kör… Sağır…
Konuşacak bir şey yok biliyorum.
Görecek yarın yok!
Duyacak ses…
Ya da gözyaşlarına dokunmak anlamsız.
Suskunluğunun bohçasına sarmışsın tüm sesleri,
tüm sözcükleri…
Ve en kuytu yerine ,
Sararmış bir mendil içine belki,
Düğümlemişsin yarın dediğimiz ne varsa
Ve yoklukları doldurup kucağına
Gözlerinin bensiz sabahlara uyanmış mahmurluğuyla
çıkıp gelmişsin…
Konuşacak bir şey yok biliyorum!
Görecek yarın yok.
Duyacak ses…
Ya da isyanını bastırmaya çalışmak yüreğimin,
… faydasız …
Biliyorum!
En gece yarısı halini soluyoruz sevdanın,
En küçük bir ışık gözlerimizi kör etmeye yetecek!

nisan
Moderatör
Moderatör
nisan

Erkek
İş/Hobiler : mişasına sevdalı
Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :((
Ruh Hali : Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Kus10

İtibar
İtibar:
Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Left_bar_bleue50/50Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Empty_bar_bleue  (50/50)

MesajKonu: Geri: Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek..   Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. I_icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 7:56 pm

Senin bir hayatın vardıŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev planlarınŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev zamanların vardı. Benimse hiç bir şeyim yoktu senden başka. Senin hayatındaŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev senin planlarındaŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev senin zamanlarında yaşadım sessizce. Orada olduğumu unuttuğun zamanlar olduğunda bileŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev kırılmadım sana. Sadece sevdim. Hep sevdim. Çok sevdim seni. SessizceŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev hayatını izlerkenŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev yaşadıklarınla yaşadığımı zannederkenŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev sadece sevdim seni. Başka bir şey de elimden gelmedi.

Kenar süsü oldum hayatındaŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev
Yani olmasam da olurdu.

Sen mutlu olduğunda benim de mutlu olmam gerektiğini düşündünŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev ben de mutlu oldum. Hayallerimin ne kadar farklı olduğunu umursamadım. Hayallerimi umursamadım. Senin yanında olduğum sürece hiç bir şeyi umursamadım. BeklediklerimŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev istediklerimŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev düşündüklerim o kadar önemsizdi ki senin için; benim için de öyle oldu zamanla. Sadece yanında olmakŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev sadece sana bakmakŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev sadece sana dokunmak yetti. Ya da bana öyle geldi.
Sen mutsuz olduğunda ben çekildim kabuğuma. Seni rahatsız etmemek için. Seni daha da mutsuz etmemek için. Tek önemli olan senin mutluluğun olduğu için...

Rezil ettim kendimiŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev
Dağıttım
İçtim
Düştüm

Hayatım ellerimden kayıp giderkenŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev ben senin hayatını süslemekle meşguldümŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev fark edemedim. Yaşamımın gerisinde kalan zamanlarımınŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev en güzel zamanlarım olduğunu fark edemedim. Bir gün pişman olacağımıŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev o zaman çok geç olacağını bilemedimŞimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. Smilev vazgeçtiğim hayallerin bir daha asla gerçekleşemeyeceğini düşünemedim. Sadece sevdim seni. ÇOk sevdim. Başka türlüsü de elimden gelmedi.

Kenar süsü oldum hayatında. Hiç bir şeyin olamamaktansa...
mişa
Admin
Admin
mişa

Kadın

İtibar
İtibar:

MesajKonu: Geri: Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek..   Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek.. I_icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 3:42 pm

Delice Bir Tutku

sevmeyi bilmeyenlere inat
bir tutku ile sevdim seni
hayallerimde ve içimde hüzün yok
sen varsın bedenimin her zerresinde
dışarıda ise çiseleyen yağmur
cama vuran her damlada
sana olan susuzluğumu anıyorum
birazdan yağmur belki dinecek
içimdeki sevgin asla ama asla
dinmeyecek ya
olsun
yanımda olmasan bile
sevmeyi bilmeyenlere inat
DELİCE BİR TUTKU ile seveceğim seni.

Şimdi Evine Dönüyorsun Ve Hayat Kaldığı Yerden Devam Edecek..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Şimdi Senden Gidiyorum..
» Tasavvufî Hayat Ferdi Olarak Yaşanamaz Mı?
» Bana Yaşa Diye Bıraktığın Hayat Bu Muydu...