nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| |
mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Geri: Ben Sevda dedim adına..başkaları Yalan Perş. Şub. 12, 2009 3:38 pm | |
| Bu Son Şiirim Son Haykırışım Sana
Seni seviyorum diye bir kelime kullanmayacağım Yüreğimin derinliklerine gömeceğim seni ve son kez yıldızlara bakarak yazacağım senin için elim son kez kalem tutacak duygularımı son kez kağıda dökeceğim ve yemin ederim ki bitanem bir daha hiç kimseyi sevmeyeceğim
senden başkasına canım aşkım demiyeceğim gözlerim başkasının gözlerinde gülmeyecek sana sunduğum sevgimi sevdamı başkasına sunmayacağım seninle kurduğum hayalleri yarınları başkası ile paylaşmayacağım
ne seni nede beraber geçirdiğimiz günleri nede dikensiz gülleri hatırlayacağım bir mezar kazacağım sana yüreğimde ve orada unutulup hiç hatırlanmayacaksın ben anıların üzerine gecenin karanlığını çekeceğim evet ufaklık adına olmasada bu son şiir yazışım sana.. ...değmezsin yaaa... | |
|