nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: gönüllü sevgili yazıyordu levhada Paz Şub. 08, 2009 10:49 am | |
| gönüllü sevgili yazıyordu levhada durdum baktım öylece ne demekti gönüllü sevgili merak ya işte çaldım kapıyı girdim içeri hoş güzel alımlı bir bayan oturuyordu dışarda dedim yazıyı gördüm inanın meraktan geldim kusuruma bakmayın ne demek gönüllü sevgili bayan baktı yüzüme gülümsedi evet dedi uzun ve çok eski bir hikaye benim yüreğim rehin o sevgilide anlamsızca baktım ne sevgilisi der gibi bayan devam etti hüzünlü bir bakışla yıllar önce sevdim hemde çokkk gönlümü verdim sevgilisi oldum anlayacağın gönüllüydüm de onu sevmeye zorla olmadı ama dedi ve durdu doldu gözleri arkasını dönüp devam etti ben sevmişim yalnızca ben var etmişim o sevgiyi gönlümü verdiğim sevgili taşımamış bir zerre içinde beni birgün arkasını döndü ve gitti bir tek kelime etmeden gözlerime bakmadan çekip gitti işte gönlümü esir alarak ve ben o gün bugündür sevgimi taşıyorum o levhayı bilerek astım ben ONU gönüllü sevdim kendim istedim ben GÖNÜLLÜ SEVGİLİYİM ve hala beklemekteyim
ALINTIDIR. | |
|