mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Adımları Fırtınaya Tutsak O Kadınım ! Paz Şub. 08, 2009 11:02 am | |
|
Yüreğini yanında taşımayı beceremeyen Adımları fırtınaya tutsak bir kadınım ben! İki oda bir salon huzurları, Ayaküstü sokak başlarında arayan O hercai kadın! Parçalanmış sevdaları peşi sıra sürüklenen; Bir otobüs koltuğuna, önce bir çocuk sevinci Sonra bir otobüs camından, buz kesmiş ayrılıkları buğulandıran Kararların içindeki kararsızlık anlarını tetikleyen bir sevdalı sese Yıllanmış kan kırmızı özlemleri alelacele giydirip Yarattığı hayale sımsıkı sarılan O hayalperest kadınım! İflah olmaz bir sevdalı, Akıllanmaz bir sokak çocuğu, Ve bakışında şefkati ağırlayan bir çift göze Büyük aşk hikâyeleri giydiren o kadın! Kimi zaman küçük yalanları günaydınlayıp Dört duvar yalnızlıkları ‘iyi geceler’ umutlarla kandıran Bir fincan çaya bir soluk hüznü; demi Bir içten kahkahayı; şekeri Bir ihtimal sürgünü o umudu da , ağız tadına ekleyip Küçük oyunlara demlenen, o çocuk kadınım! İmkânsız zamanların tümüne inat yaşayan Ve yenilgilere inat, Yüreğinin kurtuluş zaferini bile bir başka savaşta kutlamaya hazır Uslanmaz kadın! Kadınım ben! Önce sevdalı bir yürek atsa da içimde benden önce Kadınım işte! Şeytanca oyunları atıverip ceketimin cebine Yalın bir düşe belki, Ya da bir sabah seheri öpücüğüne, İnanmak istediğim her şeye Bir ilk aşk masumiyeti giydiren O çocuk kadınım! Eksikleriyle tamamlanan, Tozlu patika yolları, sevdalı kavşaklara çıkaran Ve her öyküye bir ‘mutlu son’ paragrafı umuduyla Küçük öyküleriyle yaşamı yoran o kadın! Kadınım ben! Bir ana yüreğiyle sarılırım önce yaşamın saçlarına Yüz çizgilerime bir uçurum başı olsa da yorgun sevdalarım, Sevdayı yüz çizgilerime kazıyacak kadar deli cesur bir yaşamım! Alıntıdır
| |
|
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Geri: Adımları Fırtınaya Tutsak O Kadınım ! Paz Şub. 08, 2009 11:03 am | |
| | |
|
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Geri: Adımları Fırtınaya Tutsak O Kadınım ! Çarş. Şub. 11, 2009 2:20 pm | |
| Gün günden uzak bir halde , sensizlik içimde yalnızlığımın en derin anındayım . Düşünüyorum , ellerim bir birine kenetlenmiş seni hayal ederek . İnan ne düşündüğümü bile bile , düşünürlüğümün içinde bile seni düşünür oldum Sevgiyi sende gördüm , sende yaşadım . Aşk'ın en güzel olanını sana borçluyum . Uzaklarda olan sevdam , Seni Çok Seviyorum...
YANIMDA OLMASAN DA ... AKLIMDASIN HER SOLUKTA... | |
|