nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Tek Doğrum Sen'sin (" ,) Çarş. Şub. 11, 2009 2:23 pm | |
| Akşam atışı yok ki kalbimin. Gün doğdun ya ömrüme. Tek doğrum sensin? Sayende acı nedir unuttum. Daha şimdi yorgundum, ne oldu? Göz yaşlarımı nerelere gtürdün?
Hayatın anlamını soruyordum herkese, sen tarif bile etmedin, direk verdin bana. Rüzgarları hiç yokmuşlar gibi,sessizliği sensizlik gibi susturdun.
Bütün gerçekleri, ben içlerinden istediğimi seçeyim diye, önüme serdin. Bütün kötü düşünceleri dindirdin, bitmez tükenmez sandığım yağmurlarım gibi.En iyi arkadaşım gibi düştün. Sanırım gözlerin dünyaya bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Ağlama! Beni de kimse fark etmiyor. Bizden sonrakiler benim de canımı sıkıyor. Öncekiler de sıkmışlardı zamanında diye düşünüyorum. Hala bugündeyken bugünü yaşamak istiyorum. Yarın da burada ol bana yeter. Eğer arkanda bir şeyler saklıyorsan ben hepsine razıyım.
Acılar sadece gerçek, yalanlar bile yalan gibi artık. Bittilerin önünde bekleyen sendin değil mi? Uzlaşacak bir yanı kalmadı geceyle gündüzün. Tüm sıkıntıları küstürdün.
Amacın eş anlamının sen olduğunu bilseydim, amaçsız yaşamazdım bugüne kadar. Sen acının gözyaşlarıyla mı büyüyorsun? Her gün karanlığı biraz daha kapatıyorsun. Duyguların bittiği yerde yanımda ol ve gülümseyen gözlerinle bak yeter. Ben çığlıkların arasından geliyorum, daha fazlasını istemem.
"Eğer düşlerim sen olacaksan ben hepsine razıyım" | |
|
mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Seni Seviyorum Çarş. Şub. 11, 2009 2:59 pm | |
| Sevmeyi sevdim seninle, Sende öğrendim en güzel sevgileri. Seni öylesine sevdim ki, “Seni seviyorum” demeyi, ibadet bildim. Öyle bir aşk yaşadım ki sende, Hem de en mavisinden. Gözlerin dokunduğunda gözlerime, Titrerdi yüreğim sevginle. Seni düşündüğüm her anımda, Anıların dizlerine dayardım başımı. Sımsıcak ellerini hissederdim saçlarımda. Usul usul, sevgiyle okşardın her bir telini. Senin gözyaşlarını içerdim, En tatlı şerbete bedeldi çünkü. Hani, göğsünde uyurdum ya! Her defasında, için için öperdim yüreğini. Biliyor musun bir tanem… Seni seviyorum. Hem de en mavi sevgilerimle seviyorum. İbadetin en güzelidir aşk. Ben dilimle söylüyor. Kalbimle tasdik ediyorum. Seni seviyorum, seni seviyorum. Yemyeşil yüreğimle… Masmavi seviyorum seni.
| |
|
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Geri: Tek Doğrum Sen'sin (" ,) Çarş. Şub. 11, 2009 3:03 pm | |
| Ismarlama Aşklara Tahammülüm Yok Artık Ya Beni Adam Gibi Sev, Yada Çek Git Yolumdan
Bir Gülüş Bir Salınışsa Tek Verebildiğin, İstemez. Tutku İsterim Ve Delice Sevmek! Bi Çoştumu Dur Durak Bilmez Bu Yürek. Yüreğini İsterim, Yürek İster Beni Sevmek Ya Adam Gibi Ya da Çek Git!
Her Gün Biraz Daha Zorlaşarak Çıldırtmaksa Niyetin Ama Seviyorsan Yeter ki; Ki Zaten Yüreği Ortaya Koyduk, Tamam O Zaman.
Ben Bi Deli Çocuk, Ama Ismarlama Aşklara Tahammülüm Yok Artık. Ya Adam Gibi Ya da Çek Git... | |
|
mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Geri: Tek Doğrum Sen'sin (" ,) Cuma Şub. 13, 2009 5:52 pm | |
| Dilek Ağacım
Bugün yine seni istedi gözlerim Bugün yine seni zikretti dilim Bugün sana yeniden aşık oldum Getir artık sevdiğimi bana dilek ağacım
Hasretine bir gün daha ekledim Gerekirse asırlarca beklerim Sevdigim sevdigim ben seni beklerim Getir artık sevdiğimi bana dilek ağacım
Gençliğimi delercesine haykırdım Hayata tek başima demir attım,kaptansız gemi gibi Sensiz bir gemiyim ya acıklarda battım YETER ARTIK getir sevdiğimi bana dilek ağacım
| |
|