Kaç Yüreğe Vurduysam Ses Çıkmadı Senden../ SeNSiZiM Şimdi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geleceğin en güzel Aşk Forumu

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

masalım oll

YazarMesaj
nisan
Moderatör
Moderatör
nisan

Erkek
İş/Hobiler : mişasına sevdalı
Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :((
Ruh Hali : masalım oll Kus10

İtibar
İtibar:
masalım oll Left_bar_bleue50/50masalım oll Empty_bar_bleue  (50/50)

masalım oll Empty
MesajKonu: masalım oll   masalım oll I_icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 2:48 pm

Seninle ben... Öylesine.. Bir yıkık kentin sevdalı çocuklarıyız... Yaralı hayatlarıyla birbirlerine sarılan..

Gözlerinden avuçlarıma dökülen sessizlik.. kimsesizlik.. giz.. küskünlük.. bu şimdi neyin nesi... Avuçlarımda donuyor gözlerin.. Suskunluğum gecenin demine, gece sensiz ölüme söz geçirmekte... Uzak bir ülkenin şimdi yolsuz yolcusu yüreğim.. Sadece üşüyorum.. Boğazım düğüm düğüm... '' Yalnızlık '' en iyi şekilde düşüyor kelimelere, yazı kabul görüyor üç noktayı gecenin mateminde.. Şu an bedenime yapışan ağrı(n) öyle büyük ki sevgili; ilaçlar faydasız, sızlanmalar boş kalıyor karşında... Gece mavisi bir yerde bekliyorum şimdi... Uyanamazsam bu yokluğun üşüyen,buz tutan donarak bir kaybolmuşluğa karışırsam bilki esirinim.. Ama uyanırsam içimdeki sızın geçmeyecek biliyorum.. Zamansız rüya diliminin içinde; büyük bir saate bakmaktayım ellerim kelepçeli. Akreple yelkovan istifa edeli çok olmamış belli. Esaretliğimin başladığı zaman diliminde kaybolmuş dakikalar ve ben inadına beklemelerdeyim; bu zamansızlık içinde seni.... Uyanmakla uyanmamak arasında sıkışmış yüreğim; titrek bir kuşun ürkek kalbi gibi atmaktayken, mideme giren bir krampla esaretliğim son buluyor zamansızlıkta...

Ve...
Gözlerimi açtığım anda saplanıyor ağrı(n)...

Duvar kenarındayım; sol ayağım kasıklarıma kadar çekilmiş bir uykuda... Sen sevmezsin kimsesizliğimi.. Hadi gülümse geceme hiç olmadığım kadar kimsesizim... Doldur ceplerine yokluğu... Dilimi dikenli tellere sardım, konuşsam senden önce ben kanayacağım..o yüzden bu hüzünbaz tebessümüm uysalca...

'' AŞK '' sın sen.. Ne olduğu belirsiz karmakarışıklık içinde grim'si bir tutku yada kırmızı korun yüreğe düşmesi.. Sevdiğimin gözleri küsmüş,''İstanbul'' ağlıyor.. Şimdi'nin sessizliği içimden gözlerine doğru ilerlerken, bir martı çığlığı cevabımın yolunu kesip ellerini dudaklarıma taşıyor.. Suskunlukların da yazgısı bozulur yarim... Onların da sonu yazılır..

Bir cümlen geldi aklıma;

''bir şehrin yürek lisanında tozlanmış bir masal anlat bana, gözlerinde başlat melodisini, rengi senin, kaybolmuşluğu bana dair olan'' Demiştin..

Masalları hiç bilemedim koca adam.. Ya masal olsun dilindeki sonsuza; ya da sen MASALIM OL sonuma kadar...

alıntı
masalım oll Modify_inline
<table style="TABLE-LAYOUT: fixed" width="100%" border=0><tr><td class=smalltext width="100%" colSpan=2></TD></TR></TABLE>

En son nisan tarafından Perş. Şub. 12, 2009 2:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nisan
Moderatör
Moderatör
nisan

Erkek
İş/Hobiler : mişasına sevdalı
Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :((
Ruh Hali : masalım oll Kus10

İtibar
İtibar:
masalım oll Left_bar_bleue50/50masalım oll Empty_bar_bleue  (50/50)

masalım oll Empty
MesajKonu: Geri: masalım oll   masalım oll I_icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 2:51 pm

Sustum Biraz
Konuşmak İstemedim
Haykrımak İstemedim Sevgimi
Kimse Duymasın İstedim Sesimi
Bu suskunluk
Senden VAçgeçtim Demek Değildir
Bu suskunluk Sevgimi Dahada Büyütmek İçindir
Gün GEçtikçe Artan SEvgime Daha Bir Anlam Kazandırabilmek içindir
Seni Benli Düşüncelere Daha da Sığdırmak İçindir
Özlemek İçindir
Özletmek içindir
Suskunluğum
Bu suskunluk çok uzun sürdü
Artık susamayacağım
Söyleyeceğim Tekrar
Söyleyelelim birlikte
Hazır mısın sevdiğim ?
Hazır mısın yeniden söylemeye
Seni sevmeleri Yürek dolusu biriktirmeye ....
Hadi Meleğim
Hadi Şimdi İkimiz Birden
Suskunluğumuzu Bozalım
SEVİyORUZ biz Diyelim ki herkes öğrensin Sevdamızın büyüklüğünü !!!
Hala Vazgeçmediğimizi biribirmizden .....

masalım oll
1 sayfadaki 1 sayfası