Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
- dur necmi bi gören olucak şimdi Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 640x430 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
- aşkım bi öpücük versene - ayy fazıl çok sulusun kulamın içine kadar yaladın yau Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 640x483 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
- aşkım bi öpücük versene - ayol dur remzi abimler görcek şimdi
- aşkım bi öpücük versene - mucxssss Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 910x591 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
- aşkım bi öpücük verirmisin - gözün kör olsun nuri bilseydim içermiydim o gazozu.. bırak beni kötü emellerine alet etme
- aşkım bi öpücük versene - ayol ne hınzır şeysin sen ölee Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 570x394 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 580x363 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
- aşkım bi öpücük verirmisin - bizi kimse ayıramaz dimi kazım Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 640x402 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
- aşkım bi öpücük verirmisin - dur muharrem bizi isliyolar galiba şurdakiler - hımmmm karnımda acıkmıştı valla Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 596x471 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.