Kaç Yüreğe Vurduysam Ses Çıkmadı Senden../ SeNSiZiM Şimdi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geleceğin en güzel Aşk Forumu

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

GİTME bedeli neyse ben yine öderim.

YazarMesaj
nisan
Moderatör
Moderatör
nisan

Erkek
İş/Hobiler : mişasına sevdalı
Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :((
Ruh Hali : GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Kus10

İtibar
İtibar:
GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Left_bar_bleue50/50GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Empty_bar_bleue  (50/50)

GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Empty
MesajKonu: GİTME bedeli neyse ben yine öderim.   GİTME bedeli neyse ben yine öderim. I_icon_minitimePaz Şub. 15, 2009 12:32 pm

Bir duygunun esiri aklım, sadece delicesine yaşamak var seni seninle. Özgürlüğün pençesinde kıvranırken düşüncelerim hep sen varsın düşüncelerimde. Sen, gözlerimdeki hayal, bakışlarımdaki tutarsızlık, sen gecem, sen gündüzüm gibisin. Bir yolun başındaki kararsızlığımsın. Başlamak istediğim ama bir o kadar korktuğum bir yol. Seni istiyorum geceler boyu karşımda, korkmadan dokunmak sana. İçimdeki yangınların ötesinde sarılmak hiç bırakmamacasına.

GİT...

Git artık sen bana çok gibisin. Kahvemin kokusuna sinme, aynada seni görmek istemiyorum. Sesini de al git başımdan. Gecelerde seni istemiyorum.

Yok, hayır GİTME...

Gidersen yıkılır bu gönül. Seni ister, sarhoş bir eda ile bakarken başkalarına. Yok, GİTME. Her şey senin olsun, sen bende kal lütfen. Beni bırakırsan paramparça olur dünyam. Kurduğum sırça köşk yıkılır hayallerimle birlikte.

Ama hayır GİT.

Git ki sana alışmışlığım son bulsun. Artık kokunu burnumda hissetmek ve bununla yaşamak istemiyorum. Aldığım havaya seni sığdırmak, yediğim ekmeğe sen gibi bakmak istemiyorum. Al anılarını da çek git benden.

GİTME…

Gitme gidersen yok bedenim, ben yokum. Canımda can gibisin. Senin gitmen

benim yok olmam demek. GİTME bedeli neyse ben yine öderim.
nisan
Moderatör
Moderatör
nisan

Erkek
İş/Hobiler : mişasına sevdalı
Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :((
Ruh Hali : GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Kus10

İtibar
İtibar:
GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Left_bar_bleue50/50GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Empty_bar_bleue  (50/50)

GİTME bedeli neyse ben yine öderim. Empty
MesajKonu: Geri: GİTME bedeli neyse ben yine öderim.   GİTME bedeli neyse ben yine öderim. I_icon_minitimePaz Şub. 15, 2009 12:33 pm

Kısa ayrılıklar bile kederimi arttırıyor,hüzün dolu geceler yaşatıyor bana.
Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere,bundan vazgeçemiyorum.
Alışkanlık değil bu. Her alışkanlık terk edilebilir bir gün.
Oysa sen benim yaşam kaynağımsın.İnsan hayatından vazgeçebilir mi?
Özlüyorum seni, özlemim büyüdükçe büyüyor içimde,durduramıyorum. Kavuşacağımız anı bekleyerek geçiyor zamanım.
Hiç birşey zevk vermiyor bana sen yokken.
Sıçrayarak uyanıyorum geceleri,yanıma bakıyorum,yoksun.
Tekrar gözlerimi kapatıyorum,dönüp duruyorum sabaha kadar.
Sensizken her güne yorgun uyanıyorum.Tadım yok işte anla.
Oysa yanımdayken sen,günün tüm yorgunluğunu unutuyorum.
Sohbetlerimizin keyfi ,dokunmalarının sihri, yaşanan tüm olumsuzlukları silip götürüyor.Huzurla dalıyorum uykuya.
Seninleyken,sadece bir kaç saatlik uyku bile, ertesi günü ayakta ve sapasağlam geçirmeme yetiyor.
Sevgilim olduğunu,varolduğunu bilmek yetiyor bana.
Döneceksin biliyorum da,dayanamıyorum ne yapayım.
Zamanı seninle,Sadece seninle geçirmek varken,aşkımızı büyütmek,tutkuyla yaşamak varken beklemek çok zor geliyor insana.
"Şimdi olsa" diyorum, "Çıksam işten,gitsem yanına, yemek yesek birlikte, bir,iki kadeh şarap içsek, o gülse,ben baksam,heyecanlı heyecanlı anlatsa yaşadıklarını...
Sonra güzelliğinden bahsetsem,şımartsam onu,boğazın kıyısında yürüsek birlikte,yağmur üzerimize yağsa,üşüsek,sarılsak birbirimize,ısınsak tenimizin ateşiyle..."
Ama yoksun işte.
Bu gecede sensiz geçecek ve ben ne şarap içeceğim, ne yediğim yemekten zevk alacağım.
Bu gece sevgilim,bir fırsatını bul ve üzerinde şehir ışıklarının dans ettiği denize bak.
Çünkü ben ne zaman sensiz kalsam,denize bırakıyorum yüreğimi,sana ulaşması için.
Çünkü seninleyken atıyor yüreğim.
Haydi sevgilim gel,al yüreğimi öyle gel....
Ne olur.....

GİTME bedeli neyse ben yine öderim.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bedeli Kirpiklerimdeki Yaşlarımdır