Kaç Yüreğe Vurduysam Ses Çıkmadı Senden../ SeNSiZiM Şimdi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geleceğin en güzel Aşk Forumu

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yankımı Bekle Gülüm

2 posters
YazarMesaj
nisan
Moderatör
Moderatör
nisan

Erkek
İş/Hobiler : mişasına sevdalı
Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :((
Ruh Hali : Yankımı Bekle Gülüm Kus10

İtibar
İtibar:
Yankımı Bekle Gülüm Left_bar_bleue50/50Yankımı Bekle Gülüm Empty_bar_bleue  (50/50)

Yankımı Bekle Gülüm Empty
MesajKonu: Yankımı Bekle Gülüm   Yankımı Bekle Gülüm I_icon_minitimeC.tesi Şub. 21, 2009 4:22 pm

Türküler derledim sana, ağlamaklı
Dinledikçe tükenecek, ağlayacaksın
Bir yankı yaptım, gönderdim sana,
Duyunca yıkılacak, kahrolacaksın...

Buralardan esip gidişinin matemindeyim şimdi. Kokunu bıraktığın her yere içli bakışlar atıyor, ismini söylediğin odalarda anılarla başbaşa kalıyorum. Sigara küllerinden yaptığın falları parmaklarımla dağıtıp, binip geldiğin hayal atınla, uzaklara gidişini izliyorum. Baharım viran, çiçeklerim bitkin, soluk resmine içli bakışlar atıyorum.
Sana, `Sevdiğim ol` demiştim bir çırpıda. Sevgini isterken bencil, yüreğini isterken bir kendimi düşünmüşüm ne yazık. Sana sevgiler verirken cimri davrandım. Sevgiler fısıldarken kulağına, gözlerinin bir gölette yüzdüğünü gördüm. Uzatsam elimi dağılacaktı, uzansam sularına bulanacaktı ve sırf bu yüzden kaçtım sularından.
Oysa, türküler derlemiştim sana bir çırpıda. Ağlamaklı, dinledikçe tükenecek, gözyaşlarına boğulup hıçkırıklarla sarsılacaktın. Gözlerinden akan yaşları o göle yöneltip dolduracaksın. Bir dağ yamacında yankımı gönderdim sana. Sevgimi haykırdım. `Seviyorum seni`, `Seni seviyorum` dedim. Yankım ulaşınca sana, yıkılacak, ağlayacaksın. Bu yerkürede seni nasıl sevdiğimi, sana yankım ulaştığında daha çok anlayacaksın.
Günlerdir yastayım anlayacağın. Sana gelen yollar kapalı. Üzerime çaldığın büyülerle yaşamaya alışıyorum şimdi. Gül yanaklarını ellerimin dışıyla okşuyor, kapımda beliren hayalinin silüetine `Hoşgeldin` diyor, yanıbaşıma usulca ilişip, `Nasılsın` sözlerine cevaplar arıyorum. Yanımdaysan, yanıbaşımdaysan iyiyim elbet. Elbet tüm dertlerim bitmiştir. Sensizliğin, yani yokluğunun yalanlarını dinlemek istersen, ne söyleyebilirim,ne diyebilirim. Sensiz geçen saatlerimin ele avuca sığar hiçbir yanı yok ki.
Tedirgin yüreğim bekleyişin acı iksirlerini içmekten yorgun düştü anlayacağın. Sevmek için bekledim bunca yıl. Hangi gönüle girdiysem acıları zerketti vücuduma. Her sevdaya tutuluşumda, her seviyorum deyişimde ayrılığın kollarından tuttum ben. Ne kadar dirensem, ne kadar inat etsem sevgimi dökmemeye, o kadar güçsüz kaldım. Elimdeki çiçekler hiçbir mevsimi doyasıya yaşamadı. Bunun için sevmem çiçekleri, bunun için çiçekler vermem sevgi bahçemden.
Bu sözlerim ulaşınca ülkene sarsılacaksın kimbilir. Belki de, öfkelerine sürmeler çekip süreceksin atını buralara. Karlı tepelere tırmanacağız seninle birlikte. Tanrıya sevgi adımları atıp, oralarda diz çökeceğiz sevgiyle. Bulutlara ellerimizle dokunup umutlarımıza adaklar adayacağız. Oralarda da üşümüş ellerini nefesimle ısıtacağım. Gözlerine doya doya bakıp, aşk için ayinlere duracak, yüreklerimizden dökülen ilâhileri dinleyeceğiz.
Kapatma gözlerini aşka. Yüreğinin müziğini dinle yalnız kaldığında. Sevginin bahçesinde renk renk çiçekler yetiştir. Yeryüzünün tüm sularıyla sularım istersen kutsal bahçeni. Hasretinin prangalarıyla çürütme bileklerimi. Sevgiyle dolu şu yüreğimden kaçarak şu sevdalını daha fazla tüketme.
Birazdan yağmur yağacak buralara. Bulutlar dönmeye başladı yukarılarda. Bana geleceksen yağmurla gel. Yağmurla ıslansın saçların. Gözlerindeki yaşları ne olur biraz daha sakla. Biraz daha sabretsin göz pınarların. Yüreğini ellerimle sevmeden, gözlerine gözlerimle doya doya bakmadan akmasın yaşların. Yıllardır biriken, yıllardır bir volkan olup çağlamayı bekleyen şu yüreğimin deli yağmurlarına karışsın gözyaşların. Bir ırmak olup çağlayalım ve bu dünyada sevgiyle yaşamayı asla beceremeyenlere aşkımızla kafa tutalım.
Sonra git istersen. Yağmurlar dönsün denizlerine. Saçların büyüsün ay`sız gecelerde. Solgun eteklerin uçuşsun yellerle. Tuzlansın kirpiklerin. Başka kollara uzat bedenini. Unutayım gözlerini, unutayım ellerini, bir çocuğu okşar gibi sevişlerini. Kopar yüreğimden gülüşlerini, geri al verdiğin yeşil baharlarını.
mişa
Admin
Admin
mişa

Kadın
İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı
Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı..
Ruh Hali : Yankımı Bekle Gülüm Uzgun10

İtibar
İtibar:
Yankımı Bekle Gülüm Left_bar_bleue15/50Yankımı Bekle Gülüm Empty_bar_bleue  (15/50)

Yankımı Bekle Gülüm Empty
MesajKonu: Geri: Yankımı Bekle Gülüm   Yankımı Bekle Gülüm I_icon_minitimeC.tesi Şub. 21, 2009 5:49 pm

Ne kadar zordur sevdiğin insanı başkasının
kollarında görmek.Can yakıcıdır.Yürek parçalayıcıdır.Hele kulağına fısıldadı mı
sevda sözcüklerini sabrının zorlandığını hissedersin en derinden.Kulak verirsin
istemeden iki sevenin sırlarına...Havada uçuşur senin duymak için özlemini
çektiğin o iki çift sözcük "Seni Seviyorum".Gözlerin dolar,oysa ki daha geçen
akşam söz vermişsindir bir daha O'nun için ağlamayacağına.Hoş O'nu düşününce ne
sözlerin kalır ne de verdiğin yeminlerin.Akşam olur,güneş sana inat batar
yavaşça.Sanki işkence ediliyormuş gibi hissedersin kendini...

Kalbin...En

çok o yandı derinden değil mi ? Ve onu en çok yaralayan da en derininde ki değil
miydi ? Ellerini yanaklarına koyar usul usul ağlardın kimsesizliğine,
O'nsuzluğuna...Çocukken annen istediğin oyuncağı almadı diye ağlamıştın
hani.Oysa aşkın elinde oyuncak olan sendin.İstediği gibi oynadı aşk seninle.Ne
karşı koyabildin ne de merhamet dilenebildin kilit vurduğu
dilinle...

O'nu seviyordun ve o bilmiyordu değil mi ? Söylemeye cesaret

edememiştin hiç.Belki demiştin güler bana,alay eder sevgimle.Ama O senin böyle
bir konuşma yapmana gerek kalmayacak bir şey yaptı.Başkasını sevdi...Onu nasıl
sevdiğini anlattı sana yakamozlu gecelerde dayadı sırtını sırtına.Ve üzüldüğünde
geldi gene senin omzunda teselli buldu.Ama hıçkırıklarından duyamadı göğsünün
altında duran kalbinin söylemlerini.Duysa acaba ne derdi ? Ne yapardı? Korktun
cevaplarından soramadın hiçbir zaman kendine.Onun acılarına bile üzülmüştün
hani.Ağlamıştın gece boyunca sevdiğinden ayrıldığı için.Sonra hayıflandın ne
kadar saf olduğuna.Böyleydin işte sen,severdin birini,kıskanırdın kimi vakit
delicesine ama hiçbir zaman kıyamazdın ne O'na ne de bir başkasına.Bir şey
diyeyim mi sana eline hiç yakışmamıştı o sigara.Sus...Bir şey söyleme.Bildiğini
biliyorum bunu.İçimde kalmasın diye söyledim.

Benim kim olduğumu merak

edersen eğer cevabının sende olduğunu unutma...

Yankımı Bekle Gülüm
1 sayfadaki 1 sayfası