mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Rafet El Roman'ın Aşk Kokan Şarkı Sözleri C.tesi Ocak 10, 2009 10:56 pm | |
| Affetmem Burada aşkımız sona eriyor İyi kötü günler burada bitiyor Seni ömür boyu unutmayacağım Her zaman seni hatırlayacağım Mecburen mi böyle sona erecekti Mecburen mi böyle bu aşk bitecekti Seni seviyorum nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi, katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi, bilmedik bilmedik bilmedik
[Nakarat]
Oysa her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce Beraber o ilk gecemiz sanki bir rüya gibiydi Bitmesini istemedim bir ömür boyu boyu Zamanla alıştık her şeye, bu büyük sevgimize bile Her şey bu kadar basit yalan, yalan yalan her şey yalan
[Nakarat]
Mecburen mi böyle sona erecekti Mecburen mi böyle bu aşk bitecekti Seni seviyorum nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni Rafet el Roman | |
|
mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: Geri: Rafet El Roman'ın Aşk Kokan Şarkı Sözleri Paz Ocak 11, 2009 12:25 am | |
| Liberta (El Romano)
Burda eskiden bir insan yaşadı Atı şanı vardı bir de kemanı Halk onu severdi halk ona tapardı İsmi EI Romano, bir kahramandı Yıl bin dörtyüz onbeş İspanya yöresi Bir yanda yokluk bir yanda açlık Millet perişan çaresiz sefildi Yürekleri suskun, başları eğik Özgürlük diye haykıran bir sesin Arkasından yüzlerce haykıranlar daha İnsanlık diye haykıran bir sesin Arkasından yüzlerce haykıranlar daha Liberta, liberta, liberta, liberta Padişah kıskandı, delirdi şahlandı Onu esir aldı zindana attı Aç susuz işkence yedi gün dayandı Çok acı bir an büyük bir kayıptı Halkın öfkesi isyan yaratmış Soğuk bir savaş binlerce ölü Uzun sürmedi padişah pes etti Yaşasın adalet iyiler kazandı Liberta, liberta, liberta, liberta Asırlardır böyle, böyle kalacak Kahramanlar ölmez hep yaşayacak Rafet El Roman | |
|
mişa Admin
| Konu: Geri: Rafet El Roman'ın Aşk Kokan Şarkı Sözleri Paz Ocak 11, 2009 12:32 am | |
| Bana Sen Lazımsın
Ne güz, ne gülleri ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma senin bu küller Ne yazı ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma, senin bu izler Bana sen lazımsın
Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasından Yürek paramparça bir halde Bedenin darmadağın
Giderken dökülen gözyaşların Ne ilk ne de son Sadece zamansız yaşandı herşey Anladım sana geç kaldı bu ömür Darma duman
Bırakıp bir kenara yaşanan herşeyi Atıyorum kendimi gecelere Bir başka sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele Rafet El Roman | |
|
mişa Admin
| Konu: Geri: Rafet El Roman'ın Aşk Kokan Şarkı Sözleri Paz Ocak 11, 2009 12:35 am | |
| Bir Damla Sevgi
ben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım olmadııı....
umutlar bitti bir anda tükendi sonunda yoruldum bitiyormuş sevgiler aahh aldandım olmaz biliyorum artık sevemezsin eskisi gibi yine geçen her günümde kahroldum aahh harcandım...
çağırırsam geri gelirmi biten her şey eskisi gibi yaşanırmı...?
ben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım(aahh) yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım olmadıı...
çağırırsam geri gelirmi biten her şey eskisi gibi yaşanırmııı...?
ben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım (aaahh) yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım (oooff)
yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım (aaahh) yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım olmadıı... Rafet El Roman | |
|