mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Seni Sevmek Bayrağa Diyetsiz Kandır Gülümm Salı Ocak 13, 2009 2:33 pm | |
| Seni Sevmek Deliliktir....Seni Seviyorum Seni sevmek deliliktir. Seni seviyorum
Azat et artık tutuklu hallerimin, Yosunlaşan hücrelerini
Beni tragedyaların maviliğine sal, Kırık kanatlarımla,
Can pıhtısına gebe düşler kuruyorum hayalinde, Ayarsız akranımla
Boynumda künye gibi taşıdığım, Bir intihar güncesi taşıyorum
Zamanın silueti üzerimde çekilmeyen Gölgeler bırakıyor..
Gövdemde uzantısı sana dayanan, Zincirli halkalarla tutunuyorum.
En uzak meridyenden, Göz kırpıyorum paraleline
Bütün renkleri siyahtır doğanın, Sensizliğinde
Ölümün rengi aynalara yansır yokluğunda Resminin olduğu yerde saklıyorum seni
Sen üzülme, Yeter ki sen üzülme,
Seni içinden silecek hücreyi, kangren diye alırım Yarı yolda bırakacak kalbi akbabaların kirli gagalarına bırakırım gülüm.
Seni unutmak tanrıya isyandır,canım Bil ki ben sana şah damarından bile yakınım
Şimdi çöl ortasında ki bir serap çılgınlığına Uyak düşüyor gözlerim.
Gel. Ne olur gel.
Tanrı; nın kutsal saydığı tüm kitaplar üstüne Seviyorum seni Gel Yine bir ezan sesinde bekleyeceğim seni Çoban yıldızı veda etmeden ayın şavkına, Gel
Yakamozlar saklanmadan denizin dibinde İçindeki yarını bana taşıyarak, Gel
Seni sevmek bayrağa diyetsiz kandır gülüm Ve ben seni kanım pahasına seviyorum
Canım; seni seviyorum seni Seviyorum seni.. Seni..
Alıntıdır | |
|
SuSkun_MeLeĞiM Admin
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 43 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Muhasebe Kişisel İleti : Meleğim Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: Geri: Seni Sevmek Bayrağa Diyetsiz Kandır Gülümm Salı Ocak 13, 2009 2:34 pm | |
| Süperdi canım valla çok beyendim
paylaştığın için saol :o | |
|
mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Geri: Seni Sevmek Bayrağa Diyetsiz Kandır Gülümm Salı Ocak 13, 2009 4:10 pm | |
| Anamm seninde imzann güselmişş gııı :)) | |
|
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Geri: Seni Sevmek Bayrağa Diyetsiz Kandır Gülümm C.tesi Şub. 07, 2009 6:17 pm | |
| | |
|