mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Bana Yaşa Diye Bıraktığın Hayat Bu Muydu... Salı Şub. 17, 2009 11:52 pm | |
| Ben seni unutmak için sevmedim
Gülmen ayrılık demekmiş bilmedim Bekledim sabah, akşam yollarını
Ölmek istedim bir türlü ölmedim
Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu
Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu
Şimdi sen kim bilir nerelerdesin
Gelir gecelerden koşarak sesin Bana en acı haber kiminlesin Adını içimden hala silmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı dünya hüzün göz yaş dolu
Ben seni unutmak için sevmedim…
Ben...Bir kere böyle sevdim…Seni sevdim…Kalbim seni ilk, üstünde siyah bir elbise, boynunda bir denizkızı kolyesi saçların omuzlarında, bi dalyan maviliğinde bakarken bana kabullendi, sevdi..Ve bi daha hiç vazgeçmedi...Ben seni öyle sevdim ki...Hem öyle sevdim, öyle sevdim ki anlatamadım, yaşatamadım, inandıramadım…Ben öyle sevdim ki sevgili, bilemedin…Bilemedin ben böyle sevmem bir daha..Bilemedin böyle sevilmezsin bi daha..Bilmedin kadir kıymet...Bilemedin... Ayları vurdu ayrılık..Yıl desen yakın..İnan öyle zor geçer ki sensizliği saymak..İnan seninle her zaman çabuk geçen zaman, şimdi öyle yavaş,öyle zor,öyle karanlık geçer ki...Avutmaya çare yok sanki bu şehirde...Her yanında sen olan deniz kokan sen kokan bu şehirde...Aşk bu muydu sevda bu muydu bana yaşa diye bıraktığın hayat bu muydu...Karşıma çıktığında şükrettiğim sen, benim en büyük yok oluşum muydu....
Oysa derim kendime..Oysa ben onu, o beni öyle sevmiştik ki! Yaratan bile sevgimizi sevmişte sanki ne hediyeler vermişti bize..Ne güzellikler..Dünyada bi cennet vardı bize..Ne kadar zor olsa da hayat yan yanayken gülen iki yürek vermişti..Sonra hatırlarım, seni bana beni sana hissettirmişti an ve an..Sıkılsan hissettim, hasta olsan hissettim, özlesen hissettim..Ve hissettin...Az mı geldi bu armağanlar sana yar..Az mı geldi bilemedim..Bilemedin seni ne çok sevdim..Bilemedin...
Şimdi sen kim bilir nerelerdesin...Gelir gecelerden koşarak sesin...
Şimdi...Adının yanına başka bir ad yakıştırırlar..Benim olmadığım dünyanda yeni hayatını anlatırlar...Gün gelir miydi kadınımı başkalarında düşünmek.."O gün" korkmadı mı benden, nefretimden, üzüntümden...Neye sığınıp doğdu ve nasıl doğdu "o gün" ün sabahı, nasıl doğabildi yeni bir gün gibi... Bilemedim, çözemedim, ne aklıma ne kalbime söz geçiremedim..Bilemedin şekermelek seni ne derin sevdim....
Anladım geçen günlerin gecelerin hesabını bir ben tutarım...Anladım bu sevdayla yalan dünyayı anlayacak olan benim..Anladım ders bana,nasihat bana,acı sınavın bana...
Ayları vurdu ayrılık ya, kalbim yine de avunamaz kimseyle..Zorlasam da söz geçmez bıraksam da..Gitsem de kendi elimle başka kollara, gelişleri seyretsem de... Hatırlatır bu şarkıyı...Aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu... Aşk verilen onca emeğe, zor kabul eden kalbe, bir anda sıkılan bir kurşun mu?..Sevda, üstüne zehir zıkkım geçen zaman mı?..Hayat bunlarla kavrulup yok olmak mı? Aşk bu muydu sevda bu muydu...Bana yaşa diye bıraktığın hayat bu muydu...
-Alıntıdır- | |
|