| Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
İtibar İtibar: (15/50)
| Konu: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Salı Ocak 13, 2009 2:30 pm | |
| Hani kendini yanlız hissettiğin olur ya Hani özlem duyarsın bir merhaba ya Hani bazen kaybolursunda yaşam yolunda Hani tüm ışıklar sönerde
Şehrin karanlığa büründüğü olur ya İşte bende şu an öyleyim gülüm.... Hani gün doğumunu özlersin ya Hani güneşin ışıklarının
Seni ısıtmasını özlersin ya Hani o iki dudak arasından çıkan Sadece sevenlerin bildiği Hani seni seviyorum demesi vardır ya
Hani bir gülüşün insanı aşk sarhoşu ettiği olur ya Hani bir dokunmanın Tüm tenini yaktıgını hissedersin ya İşte bende seni öyle özlüyorum
Alıntıdır
| |
|
| |
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
İtibar İtibar: (50/50)
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Çarş. Şub. 11, 2009 2:48 pm | |
| kara kaplı defterimin kara sayfalarına yazdım senin adını kimse ne bilsin nede görsün diye zaten öylede başlamamışmıydım aşkımıza hep gece olmasını beklerdik seninle sonsuz sevgi denizinde yelken açmaya
hep karanlık geceleri beklerdik biz seninle birbirimiz düşünüp özlem gidermek için sen simsiyah bir sayfa ben ise.... üzerine hayallerimi yazmak için karabir kalem sadece yazdıklarımı ben okuyabileyim diye bazen yazdıklarımdan bir kaç cümle eksik olabilir sana olan özlemimi yaşarken gözümden akan gözyaşlarım benden hebersiz bir silgi misali silmiş olabilir
ben geceyi bekler oldum seni düşlerimde yüceltmek için eskiden o kadar korkardımki yanlızlıktan ve karanlıktan ama seninle aştım tüm bunları şimdi yine yanlızım ve yine karanlıklar içindeyim ama artık korkmuyurom ne yanlızlıktan nede karanlıktan sırf sana ve sevgime inat sadece gecelere asığım ben ve........ yanlızlığıma...... | |
|
| |
mişa Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 47 Nerden : Aşıklar Diyarından İş/Hobiler : nisan'ına sefdalı Kişisel İleti : Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: Yüreğimin Kıblesiydi Yüreğin Çarş. Şub. 11, 2009 2:53 pm | |
|
Gözlerim dolu dolu, Sırılsıklam âşıktım. Seninle yağmurlara bulanıyordum. Toprak kokuyordu her yanım. Sonra güneş… Gökkuşağına sarılmış bir halde, Gözlerimden akıyordu. Yüreğim yeşilleniyordu. Seviyordum seni, Hem de çok seviyordum. Mutluluk elbisemi, Giyiniyordum üzerime. Gönlüm; Kır çiçekleriyle bezeliydi. Aşkı en yalın haliyle yaşıyordum. Doyamıyordum bakmaya. Sanki bir daha görmeyecekmişim gibi, Yüzünün en ince kıvrımlarına kadar, Almıştım hafızama seni. Su rengi bakışlarınla, Alıyordun aklımı, aklımdan Kayboluyordum ruhunda. Yüreğimin kıblesiydi yüreğin, Dualarımın, sessiz diliydin sen. Ne oldu birtanem, Ne oldu da… Gittin yüreğimden?
| |
|
| |
nisan Moderatör
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 49 Nerden : aşıklar diyarından İş/Hobiler : mişasına sevdalı Kişisel İleti : ya canım ellerini tutmak isterse :(( Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/02/09
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Perş. Şub. 12, 2009 2:22 pm | |
| yine aynı yine uzaksın bana yine uzaklardasın yine hasret var aramızda ama şimdi çok mutluyum hemde çok artık gerçekten sana ve sevgiye inanıyorum dedin ya işte o an da tüm dünyayı verseler görmezdi gözlerim Sadece seni arar seni isterdi yüreğim senin için atan kalbim senin için tekrar alevlenirdi bir hışımla ayaklanırdı yüreğim biraz daha hadi birazdaha seveyim diye hadi inanışını sevgini benimşeyişini daha da çoğalt diye.. meleğimsin uyandırımısn beni dediğinde yarın birgün deil bir ömür istesem diye soruyorsun ya işte cevabım. sana !!!
evet cnm evet birgün değil bir ömür seni uyandırmaya razıyım ben yeterki sen benle uyanmak iste | |
|
| |
mişa Admin
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Cuma Şub. 13, 2009 6:02 pm | |
| Gene Şu Sol Yanım
Bugun gene ağrıdı sol yanım Doktorluk değil biliyorum Belli etmesemde acıyor canım Ama doktorluk değil biliyorum
Varlığınla yokluğun sebep Ölümle yaşam arasında kalmama Varsan yaşamım olursun virgül Yoksan ölümümsün nokta.
| |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Cuma Şub. 13, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya C.tesi Şub. 14, 2009 5:54 pm | |
| Bugün Burada Cumartesi. . .
Gittiğin yer bakışların kadar uzak olmasa. . Gelirdim. . Dön, dön diyebilmek için. . .
Zalim yolların uzak sevdası.. Sevdana yanıyorum kaç zamandır.. Sen bilmediğim, görmediğim alemlerdeyken ıssızlığıma ağlıyorum. . "Ne olur dön. ." diyemeyişimde kırılıyor kelimelerim. Sana gelemeyişimde bağlanıyor dizlerim. .
Düşlerimden başka hiç bir yerde yoksun artık. Olsan görürdüm, bulsam sarılırdım sıkı sıkı.. Ondan uyanmak istemeyişim kabuslarıma. .
Ayrılık bu işte, sende sanki farklı mı zaman? . . Bildiğin sonbahar bu aynı rüzgar, aynı hazan. . .
Ben buralarda düşman olmuşken zamana, günleri ay; ayları yıl sayıyorken adeta, senin dünyanda akıp gidiyor mu saatler? . .
Hep bildiğin, hep bıraktığın gibi buralar. Mevsim hep kış, hep sonbahar. Bulutlar sevinçleri değil, gözyaşlarını yağdırıyorlar üzerime. Rüzgarlar mutluluğun değil, hüzünlerin elleriyle dokunup geçiyorlar ruhumdan. . .
Şimdi yaralı olsada, o düşe anlam katan. . Bizdik, bizdik ikimizdik. . .
Bizi sevda yerimizden vurdu hayat. Düşler karanlık, düşler yaralı.. Bütün hikayeler yokluğa, hiçliğe bırakmış sonunu. Artık sana dair cümlelerimin içinde hep acı var hep gözyaşı. . .
Bugün burada Cumartesi. . Ben senin saçlarını. . Suçlar bakışlarını. . Geveze susmalarını bile özledim. . .
Nasıl anlatsam bilmiyorum sana olan hasretimi. Seni sevdiğim gibi hasretini de seviyorum belki. Bu yüzden içimde bunca varsın hala.. O kadar çoğaltmışım ki içimde seni, kimselerin gücü yetmiyor çekip almaya. . .
Yüzümü ellerinin arasına alıp susuşların geliyor bazen aklıma.. Ben seninle susmaları da seviyormuşum oysa, hiç haberim olmamış. . .
Bugün oradada Cumartesi mi? . . Sende beni benim gibi özledin mi? . . Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek. . Ne kadar acı, ne kadar komik ve ne kadar bana ait. . Değil mi? . .
Senin olduğun yerlerde karanlıklar kavuşuyor mu aydınlığa? Ben karanlığımda ufacık bir umut ışığı bile göremiyorum. Bir görsem koşacağım o ışığa. Bir yakalayabilsem onu güneş yapacağım dünyama. .Kendimden de kaçıyorum artık.. Yüreğimdeki sesleri işitmek istemiyorum. . .
Bunca özlediğimi biliyor musun seni? . . Keşke bilsen. . .
Sev beni tut bırakma, tutunamadım hayata. . Yalnızlık tak etti oğlum çok uzakta. . .
Acıyı çıkar yüzümden gül. . Gülmene al beni. . . Korkuyorum sev beni. . .
Tutamadığım bir yaşam benimkisi. Ne ezelim var, ne de ebedim.. Ürkek adımlarımla yolumu bulmaya çalışırken bütün yolların sonu sensizliğe çıkıyor. .Korkularım bırakmıyor bir türlü yakamı. . .
Korkuyorum seversen geçer mi? . .
Bu şehir çılgın. . Bu şehir artık bir deli. . Bu şehir çıkmış çileden. . Ben seni görmeyeli. . . Çileden çıkmış herşey, ben seni görmeyeli. . .
Senin şehrinde denizler yok.. Oysa mavinin kokusu en çok sana yakışıyor. Sen gittin ama, buram buram deniz kokan tenini, soluduğum nefese bıraktın gittiğinde. .
Bense bir gün, ne zaman olacağını şimdi bilmediğim bir gün.. Bütün umutsuzluklarımı, hüzünlerimi, anlamsızlıklarımı, hiçliklerimi bu şehirde bırakıp, sadece senin sevdanı giyinip üzerime senin şehrine doğru yol alacağım. . .
İşte o gün, bambaşka bir güne uyanacak sevdam. . .
Herşey bitecek. . Acılarım. . Sancılarım. .Korkularım. .Gözyaşlarım. . . | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:41 pm | |
| <BLOCKQUOTE>Hani sorardın ya hep beni bu kadar neden sevdin diye Bir neden gösteremzidm sanaAma şimdi buldum nedenini senden uzakta olunca sana uzak kalınca sesine gülüşüne mutlu mutlu canım cicim konuşmalar olmayıan yargıladım kendimi bu süreç içerisinde neden diye? Bir kitap okuyorum birkaç gündür o kitap bazı şeyelr snei neden sevdiğimi anlattı bana .. Anladım ki diğerlerinden aslıdna hiçbir farkın yok belki de diğerleri senden daha üstün ama ben seni sevdim... Neden mi nedeni çok basitmiş aslında Çünkü Diğerleri beni severken kaşım gzüm için güzel değilim ama kimine göre güzelliğim için ,kimine göre konuşmalarım içn kimide göre boyum posum için sevdiler beni Ama senb beni öyle sevmedn sen benim içime girmeye çalıştın hep iimi görmeye Beni tanımaya çalıştın en can alıcı noktaömdan vurdun beni kalbimden ..... Şimdei gelde vazgeç senden Nasıl vazgeçeyim ki !!!!! Hani şarkıda var ya.....cumhuriyet Koskaca bir ülkede bir cumhuriyet kuruluyor ve bu cumhuriyeti nasıl yok edemiyorsan Sende kalbimde koskocaman bir yerde var oldun oluştun orda adeta cumhuriyet gbi yayıldın gün geçtikçe.. şimdi yok edemem seni kaldıramam yüreğimden ....
Sevginin bedeli bin yıla değer Bin yılın değeri ömrüme değer Ömrümün Bedeli Sana Değer.......
</BLOCKQUOTE> | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:43 pm | |
| gün gelirde yanacaksam eğer bu senin ellerinde olsun bu dünyadan gideceksem eğer sevdan yüreğimde bi ömür dursun
aşkın öyle büyük ki içimde ellere bile göstermedim umudun ötesi de bi hayal kurdum ikimiz için günahsız aşkımızın en saf haliyle yaşamak için
ben her gece kendi sokağımda kaybolurken umutsuz halime ümit oldun farkında olmadan ıssız sahillere söyleyecek o kadar çok şeyim var ki artık senin sayende sevdiğim
uzaklara gitsem de sevdan her an her dakika baş ucumda olacak gözünden bi damla yaş düşmesin dayanamam beni sensizliğe mahkum etme ne olur yoksa üstünden kalkamam
seninle kurduğum düşlerin yarısını gideceğim gecenin yokluğuyla özleştiriyorum sen farkına varsan da varmasan da o masum güzelliğin hayaliyle yaşarım sensiz kaldığım o yerlerde
bu mevsimde çok güzel olursun düşlerimin içinde uzaklarda olsamda şimdi bende kalan resminle uyanırım her günün ışıdığında
ateş de olsan gir içime ben buna da razıyım giderken bu şehre bıraktığım sevgimi sahip çık benden başkası olmasın o ürkek yüreğinde
window.google_render_ad(); | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:44 pm | |
| Bir Sevdaymış Senle Yaşadığımız Aşkmış fark ettirmeden Sele Paylaştığımız En uç zirvelere Bile Gitmekmiş Senle ölümü bile görmekmiş yokluğunda Sensiz Sevgisiz Kimsesiz Kaldım Buralarda Bu şehir Yabancılaştı Bana Gidişin her şeyi Yaktı Yıktı Yoketti Susturdu Saatleri Bile durdurdu Ama Yüreğime Söz Geçiremedi Susturmadı onu Engel olamadı Hala Seni Sevmesine O koskocaman Yürekte Hiç bitmeyen Ve asla da Bitmeyecek Sevgi Yerini İsyanlara Haykırışlara Bıraktı Gitme Diye Sırf sen .. Ama Seslenemedi Arkandan Kal diyemedi Sana Sadece Giderken Birkerecik Bir saniye olsun Dönüp bakmanı istedi Sen Yapmadın Giderken Bile son kez olsun bir kerecik bir saniyecik bakamdın Çünkü kafana koymuştun her zamanki gibi Başın dik istikrarınla yürüyordun Bırakıp Gitin Döndün köşeyi Ben kaldım orda Şimdi Sana Sesleniyorum Dönüş için çok Geç değil Çok Özledim Gel …. | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:44 pm | |
| Hayalimsin her gece rüyalarıma giren Her gece yatağıma uzanıp yastığa başıma koyduğumda Gözümden akan her damla yaş ile Seni diliyorum Yüce Allah'ımdan Sadece seni ...... Aşk...Sevgi...bu işte Sen yokken bile büyüttüm ben bu ağacı Sanki yanımdaydın herzaman senleydim yokluğunu bir türlü kabul etmedi yüreğim Her sabah uyandığımda yokluğunu gönlüme anlatmaya çalıştım hep O bu sabah yok artık olmaycak kabul et yüreğim dedim Yüreğim dinlemedi umut var aşka devam SEvgiyi büyüt dedi.. Umudumu kesmedim Pes etmedim Yanlız seni Yanlız senin varlığını istedim Diledim Sonunda dualarım kabul oldu Hoşgeldin tekrar meleğim Hoşgelidn Yüreğime ... ZAten bu yürek senin ......
window.google_render_ad(); | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:45 pm | |
| Bu Gece İçimde Ayırt Edemeyeceğim Bir Gariplik Var Sesleri Duymaz Olmuş Kulaklarım Gözlerim Görmez Olmuş Bu Gece Yine,Her Zaman ki Gibi YAnlız Sen Varsın Hayalimde Yanlız Sen KAlbimi Acıtan. Söylediğin Sözlerin Var Kulaklarımda Uğuldayan Gözlerimde İse O yaramaz Çocuk Gülüşlerin Seni Dinliyorum Can-ı Gönlümden Hissediyorum Kalbimin İçindeki Yanan Ateşi Gün Geçtikçe Artıyor Özlüyorum Seni Hergün Gün Geçtikçe Artıyor Özlemin Bazen Dayanılmaz Çekilmez Oluyor Seni Özlemeyi Şu Hayatta En Çok Ben Bilirim Hiç Yakınmadan,Hiç Pişman Olmadan Seni Özlemeyi ÜStelik Kavuşmama İhtimali Olsa Bile Seni Beklemeyi Yanlız Ben Bilirim Uzaklıkların Acısını Ben Blirim Yanlız Ben .... Uzaktasın. ASlında Hiçte :uzak SAyılmazsın Bana O kadar Yakınsın ki Sen Farkında Değilsin Yüreğimin En Değerli Köşesindesin Yüreğimsin KAlp Atışlarımsın Nefesimsin Sen Aslında Kısacası BEN'sin .... | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:47 pm | |
| Anlıyorum Aslında Seni Sende Korkuyorsun Ben Gibi Aşklar,Sevdalar Senide Yıpratmış Yorgunsun Yalanlar Bıkmışsın Kime Baksan Aynı Yüzü Görüyorsun Sanki Tekrar Sevsen Tekrar Aynı Acıları Yaşamaktan Korkuyorsun Bu Nedenle Kimseye Yüreğini Açamıyorsun Uzak Duruyorsun Kaçıyorsun Benden de Bu Yüzden Ama Sen Sadece Şimdi Yüreğini Dinle ELine Kalbinİn Üzerine Koy Sadece Sana Olan Sevgmin Sevdamın Büyüklüğünü Düşün Çıkarsız ve yalın seni seviyorum yanlızca Onlar Gibi Değilim Gel İnan Bana Sana Söz Veriyorum Şimdi Karar ver aşkım Karar Senin Meleğim Ben Yüzündeki Acı Mutluluğu Zaman Zaman ki Sahte Gülüşleri Sevince Dönüştürmek için, KAlbindeki Acı izleri Silip Yerine Enginleri aşan Büyük Sevdayı Koymak İçin, Seni Hesapsız,Çıkarsız,KArşılıksız,Bir ömür Boyu Sevmek İçin Burdayım Yanındayım Yanında Olacğaım Her ZAman SÖZ . HAYAT SENİ BENDEN HERŞEYDEN YAŞAMDAN KOPARMAYA KALKSADA BEN SENİ BIRAKMAYACAĞIM BİLKİ BENDE SENLE GELECEĞİM . Yeter ki Sen İnan Bana ... | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:47 pm | |
| Uzaklıkları Anlıyorum da Ayrılıkları Sensiz Kalmayı Senden Ayrı Kalmayı Kaldırmıyor Yüreğim Kabul Etmiyor Sensizliği Sen Benim Yaşam Kaynağımsın Gülen Yüzüm Nefesimsin Soruyorum Sana Şimdi İnsan Nefessiz Kalmayı,Yaşamından Vazgeçmeyi,Gülen Yüzünü Soldurmayı İster mi Hİç? Çok Özlüyorum Seni Özlemin Gün GEçtikçe Alevleniyor Yüreğimde Sarıyor Tüm Bedenimi Alev Alev Yakıyor Tenimi Haykırmak Bağırmak İstiyorum Sana Yapamıyorum Duymaycaksın Belki De Duymak İstemeyeceksin Diye Oysa Sana Söylememiş O kadar Güzel Sözler Var ki SEsimin Yetmedeği. Ama Şimdi Haykırıyorum Herkes Herşey SEn Duy Diye Gel Sevdamın Adamı GEl Sevdiğim Artık Gititğin Gün Bende Bıraktığın Enkazı Kaldırmaya Gel. GEl Temizle Yüreğimdeki Tasları Sevgileri Döşe Yine Yanlız Sen Yanlz Sen Döndürürsün Yine Hayata Beni Ben Hiçbirşeyi hiçkimseyi istmeiyorum Ben Yanlızca SEN'i İstiyorum .... | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:48 pm | |
| Öyle Bir andı Ki Öyle Bir anda geldin ki yine yüreğime Eskisi gibi ilk zamanki gibi Birden girdin kalbime tekrar Unuttum hatırlamam artık diyordum sevmiyorum sanıyordum Aradın sesini duydum O anda Anladım seni hiç unutmadığımı Hiç unutmayacağımı Ve çok sevdiğimi Hatta eskisinden bile çok seviyormuşum farkettim Ayrılıklar küçük sevgileri bitirirmiş büyükleri ise daha da büyütürmüş benimkisi de öyle olmuş iyice iyice büyümüş Tüm yüreğimi sarmış Eyy sevdiğim birdaha gitme Kal hep bende olurmu Bendeki sene bendeki senin sevgine sahip çık... Birdaha yarı yolda umutlarımla beni başbaşa bırakma | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:49 pm | |
| Bekliyorum!! Hadi Gel Geleceksen Şimdi Gel Yine Tekrar Yüreğime Gel Yüreğinle,Aşkınla,Sevdanla Yüreğinle Gel Geleceksen Sevmeye Sevmelre Gel Tekrar,Yeniden Umuda Doğru Umudum Olmaya GEl Elele Birlikte Yürümeye Gel Birbirimize Kenetlenmeye , Sımsıkı Sarılmaya Gel Ne Varsa İçimde,Kim Varsa Dertlerimde Silmeye Gel Bana Bir Tek Sen Kal İçimde Yüreğimin Derinliklerinde Sen Varol Hep Sadece Senin SevdaniSenin AşkınYeter Bana Beni Mutlu Etmeye Senin Sevdanla,Senin Sevginle Seni Sevmelerle YAşamak İstiyorum Seninle Yaşlanmak İstiyorum Öyleyse HAdi Gel Artık Be Meleğim Gel de Bekletme Sende BEni !!!!! | |
|
| |
nisan Moderatör
| Konu: Geri: Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya Paz Şub. 15, 2009 12:50 pm | |
| Şimdi Ayrıyız Belki Ayrı Yerlerde,Ayrı Diyarlardayız Ama Birgün Bitecek Bu Ayrılık Biliyorum Döneceksin Biliyorumda Dayanamıyorum Olmuyor Yapamıyorum Yüreğim Kabul Etmiyor SEnsizliğin Bir Dakikasına Bile Sensiz Atmayı İstemiyor Artık Zamanı,Hayatı,Mutluluğu,Üzüntüyü Bile Seninle Yaşamak Varken Bu Ayrılık Niye? Nefes Almak Zorlaşıyor Sensizken Bak İşte Yine Bir Gecede Yaşıyorum Ben Ve Bu Gecede Yİne Sen yoksun Sensiz Gecek Bugece Ben Ne yattığım Yerden Ne de Uyuduğum Uykudan Zevk Alacağım Gözlerim Yıkayacak Yüzümü Yine İçime Damla Damla Akacak Duy Sevgilim Sensiz Kalmayı Başaramadım Alışamadım Sensizliğe Hadi Meleğim Yine Melekliğini GÖster Tekrar AL Gel Yüreğini Yüreğime Katmaya Tek Yürekte Attırmaya GEl Ben Seni Bekliyor Olacağım Hiç DÜşünme Gel... | |
|
| |
| Hani Seni Seviyorum Demesi Vardır Ya | |
|